Black Friday: De achtergrond en waarom Kade171 hieraan mee doet

Black Friday, de dag na Thanksgiving, staat bekend als een van de drukste winkeldagen van het jaar. Voor velen is het de start van het kerstinkoopseizoen en de perfecte gelegenheid om aanzienlijke kortingen en aanbiedingen te vinden. Maar wat is de achtergrond van Black Friday en waarom kiest Kade171 ervoor om deel te nemen aan deze retailtraditie?

De oorsprong van Black Friday

De term "Black Friday" vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten en werd voor het eerst gebruikt in de jaren 1960. De naam verwijst naar de drukte en chaos die ontstaat wanneer winkeliers grote kortingen en aanbiedingen aanbieden om klanten naar hun winkels te lokken. De dag na Thanksgiving markeert het begin van het vakantieseizoen, en winkels proberen hun jaaromzet een boost te geven.

Historisch gezien is deze dag in de detailhandel ook bekend als de dag waarop veel winkels voor het eerst winstgevend worden, wat de term "zwart" in Black Friday verklaart. Het is een periode waarin klanten massaal naar winkels rennen om te profiteren van aanbiedingen, kerstcadeautjes te kopen en zich voor te bereiden op de feestdagen.

Waarom doet Kade171 mee aan Black Friday?

Kade171, een toonaangevend merk op het gebied van serviesgoed en tafeldecoratie, doet uiteraard mee aan Black Friday, maar waarom eigenlijk?

1. Klantgerichtheid: Kade171 hecht veel waarde aan haar klanten en wil hen de mogelijkheid bieden om kwalitatief hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen aan te schaffen. Door deel te nemen aan Black Friday, kunnen klanten profiteren van speciale kortingen en aanbiedingen.

2. De feestdagen: Black Friday valt aan het begin van de traditionele feestdagenmaand, wat het perfecte moment is om tafeldecoratie en serviesgoed aan te schaffen voor feestelijke gelegenheden, zoals kerst en Oud en Nieuw. Kade171 biedt klanten de gelegenheid om hun tafels te dekken met stijlvolle en duurzame producten voor speciale feestdagen.

3. Duurzaamheid: Kade171 hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Tijdens Black Friday kunnen ze klanten aanmoedigen om bewust te winkelen en te investeren in kwaliteitsproducten die lang meegaan, in plaats van wegwerpartikelen. Dit sluit aan bij Kade171's inzet voor milieuvriendelijk serviesgoed.

Door deel te nemen aan Black Friday, combineert Kade171 de traditie van deze winkeldag met hun toewijding aan klanttevredenheid, seizoensgebonden behoeften, merkbekendheid en duurzaamheid. Klanten krijgen de kans om te profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kunnen tegelijkertijd investeren in hoogwaardige servies- en tafeldecoratieproducten. Dit maakt Black Friday bij Kade171 niet alleen een win-winsituatie voor de klanten, maar ook voor het merk zelf.